Gasthof Hochalmspitze is er voor iedereen. Omdat we zelf weten hoe je vakantie niet altijd alleen maar om motorrijden, wandelen of skiën hoeft te draaien, maar er juist zoveel meer te doen is in deze prachtige omgeving, zijn wij er voor iedereen.

We beseffen dat niet iedereen ook dezelfde behoeftes altijd heeft. Zo zoeken we speciefiek voor verschillende vakantiegangers de extra krenten in de pap.

Voor de motorrijders, die al jaren welkom zijn bij Gasthof Hochalmspitze, is er natuurlijk de binnenparkeerruimte waar de motor droog en veilig kan staan, de sleutelhoek, het kettingvet en de vizier reiniger aanwezig. En ook dat natte pak kan warm opgehangen worden, zodat die de volgende dag weer droog aan kan.
En zit je na een wat langere vakantie met vieze was, de gasten wasmachine staat uiteraard ook klaar.

Maar ook voor wandelaars hebben wij genoeg te bieden. De mooie wandelroutes die vlakbij ons hotel beginnen, maken van ons hotel een prachtige uitvalsbasis. De noodzakelijke contacten in de omgeving om jou een onvergetelijke wandeling te kunnen bezorgen? Ook die zijn er. Kijk maar eens bij wandelen.

Maar ook voor de actieve vakantieganger die van wat meer avontuur houdt, heeft Gasthof Hochalmspitze en het Maltadal meer dan genoeg te bieden!

En ook in de wintermaanden hebben we de actieve en minderactive sneeuwgenieter genoeg te bieden! Skien in drie verschillende gebieden van klein tot groter, sneeuwschoenwandelingen, skitouren, ijsklimmen, het is zoveel dat we eigenlijk niet eens meer weten waar te beginnen! Kom jouw winter beleven in Malta bij Gasthof Hochalmspitze

Maar ook als u niet bij ons verblijft, hebben wij u wat te bieden! Als inwoner van Malta of als gast bij een van onze dorpsgenoten. U bent van harte welkom op ons terras en in onze bar voor een hapje en/of een drankje! Kom genieten van wat onze keuken te bieden heeft!