Omgeving

Aktiv

Overige activiteiten in de omgeving

Bent u een gepassioneerde motorrijder en op zoek naar een avontuurlijke motorvakantie? Dan is Gasthof Hochalmspitze de perfecte plek voor u! Gelegen aan de voet van de indrukwekkende bergtoppen in het Maltadal bieden wij een scala aan services en faciliteiten om uw motorvakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Place to be

Malta Hochalmstrasse, Nockalmstrasse, Gross Glockner? Voor de motorrijder is Gasthof Hochalmspitze the place to be. Toeren naar de mooiste passen beginnen bij onze hotel. Zowel Harold als Franka zijn beiden enthousiaste motorrijders en doen hun best om het motorrijders naar de zin te maken.

Service voor motorrijders

Gasthof Hochalmspitze bied extra service voor motorrijders. Afgesloten garage, droogruimte, sleutelhoek met gereedschap en brug, wasmogelijkheid, kompressor, pechservice enzovoorts, alles is voorhanden om uw motorvakantie tot een succes te maken.

routes

We hebben onder andere tientallen route voorstellen beschikbaar om te downloaden van korte rondjes door de omgeving tot dagtouren door Oostenrijk, Italie en Slovennie. We staan u graag met raad en daad ter zijde.

voel je welkom

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden in en rondom ons hotel.