Wandelen

Echte wandelaars hebben zo hun wensen. Het maakt ons des te trotser in het Maltatal dat velen de regio tot de mooiste wandelgebieden van Oostenrijk rekenen. En dat is geen toeval.

In het Maltatal wachten talloze goed gemarkeerde wandelpaden op natuurliefhebbers. Kristalheldere bergmeren, een diverse flora en de heerlijk frisse berglucht. Van gezinsvriendelijke avontuurlijke wandelingen tot uitdagende bergtochten tot hooggelegen paden met geweldige uitzichten en educatieve themawandelpaden. En tussendoor: een welverdiende rust in een van de talloze rustieke hutten.

Motorrijden

Ontdek de uitgestrektheid van het Maltatal op twee wielen. Slingerende wegen. Pure idylle links en rechts. Af en toe piept er een waterval om de hoek. En het beste komt aan het (dal) einde: de Malta Hochalmstraße, die naar de Kölnbreinsperre leidt, laat het hart van elke motorrijder sneller kloppen. Het Maltadal weet dit gevoel van vrijheid, zo typerend voor motorrijden, op te wekken bij zijn gasten.

Overig...

Maar ook fietsen, klimmen, canyoning, vissen, boogschieten, hardlopen en nog veel! In het Maltadal komt iedereen aan zijn trekken die op zoek is naar een active vakantie…