Geboren en getogen in Nederland, is het gezin Peulen, bestaande uit Harold, Franka, Heidi en Marin, neergestreken in Oostenrijk.

Als kleine jongen ging Harold met zijn ouders ieder jaar skiën, en later snowboarden in Oostenrijk. Voor Franka was het vroeger vooral sleeën en sneeuwpret. Eenmaal samen met Harold werd ook het skiën hier aan toe gevoegd. De winters zitten hen in het bloed! Samen zijn ze het in ieder geval over 1 ding eens; een winter is geen winter zonder een lekker pak sneeuw, dus let it snow, let is snow…

Ook dochters Heidi en Marin genieten van de bergen en Oostenrijk en alles wat deze prachtige omgeving te bieden heeft. Met hun ontdekkingstochten vinden zij de plekken waar ouders met hun kinderen als gezin heerlijk kunnen genieten.

Harold en Franka zijn fervente motorrijders. Meerijden met een vereniging of zelfstandig; ze hebben de nodige kilometers op de teller staan! Vele wegen en routes zijn al gereden op zoek naar dat ene weggetje dat niet door iedereen gereden wordt, maar wel net dat mooie vergezicht laat zien. Dat extra leuke bochtige stukje, of langs dat ene tentje waar juist zo lekker voor de lunch gestopt kan worden.

Of het nu een weekendje weg is of een volledige motorvakantie, van Zuid Europa tot in het meest Noordelijke puntje van Europa.

Om uw motorvakantie te laten slagen weten zij voor u de plekjes te vinden. Een rustig toertochtje met mooie uitzichten?
Of juist die monsterrit met de mooiste wegen, meeste passen, meeste landen of… 

De paden op en de lanen in, als motorrijden een van de favoriete bezigheden is, mag je wandelen door berg en dal daar ook wel bij rekenen. Spannende wandelingen, mooie ver gezichten, het lichtere klim en klauterwerk. Voor de familie Peulen is het een andere manier van al het schoons ontdekken dat deze wereld ons allemaal te bieden heeft. Dagtripjes met een klein rugzakje gevuld met alle gemakken om een dag te voorzien of zelfs af en toe met een (primitieve) overnachting op een andere locatie. Bij Harold en Franka staan de wandelschoenen naast de motorlaarzen klaar! Soms weet je gewoon niet wat te kiezen…

Daarom staan Harold en Franka voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen met het plannen van uw vakantie bij/vanuit “Gasthof Hochalmspitze”!